BlackNek0

På besök i Örebro

Publicerad 2011-11-17 22:09:11 i My Blog,

Är hemma på besök i helgen! Det är mammas födelsedag nu den 19e November! Vi ska åka upp till Örebro imorgon och hälsa på mormor och morfar. Sen ska hon ut och partya en massa med sina barndomsvänner där! Tror jag hakar på dem ut, om hon vill ha med sin dotter dvs. Känns skönt att ha lite ledigt och komma bort ifrån vardagen ibland!

Har varit iväg och tränat med mamma idag, bodyattack. Det passet passar nog mig inte så bra. Är inte så mycket för dans och aerobic. Men det var trevligt att testa på något nytt.

Just nu sitter jag med datorn i knät och myser i gästrummet efter en kopp varm choklad och en lång härligt dush!
(Min yngsta bror har ju brytit benet, så han invaderar "mitt" rum på undervåningen eftersom jag inte bor hemma längre.)

Smöra eller allvar

Publicerad 2011-11-14 12:23:00 i My Blog,

Alltså, att smöra/fjäska inför folk, eller att man faktiskt är helt allvarlig! Hur många gånger har man inte hört att man ser yngre ut än vad man egentligen är? Visst tar man det som en komplimang, fast det är ju oftast artigt eller fjäsk. Fast inför fars-dag var jag inne och skulle köpa trisslotter till pappa. Mamma var med mig för hon skulle hämta saker på posten. Kassörskan tittade helt allvarligt på mamma när jag sträckte fram pengarna och sa: "Det är bäst att vi säger att det är du som köper dessa lotter eftersom hon inte har fyllt 18 år än!" Hon blev lite paff när jag sa hur gammal jag var. Den åldersgränsen passerade jag ju för många år sedan!

Skikamo(a)

Publicerad 2011-11-13 10:26:27 i My Blog,

Jag började fira helgen med att baka jordgubbs/blåbärs-paj med hon som jag bor hos. (hon bakade och jag kollade mest på för att lära mig) Har ju varit nyttig nu så kan unna mig lite gott ibland! Sedan satt vi framför TVn och mös resten av kvällen i soffan med vår paj och en kopp te!


Och igår kidnappade Rosie mig på en lite försenad födelsedags/halloween-fest! Jag kände inte en kotte där, men lika kul hade jag för det! Jag drack ingenting, men det spårade ut någonstans ändå! Lägger upp lite bilder när jag fått över dem. Tack för en underbar (och skrämmande) kväll/natt Rosie <3

A day to Love

Publicerad 2011-11-08 17:30:40 i My Blog,

Today is a day to Love
Har varit i stan med Rosie idag. Fick köpt mig en vit mysig halsduk nu till kylan! Sedan var vi och fotade lite, höst och löv javisst! Blev många roliga fina bilder, kommer lägga upp lite fler när Rosie flyttat över dem via dropbox. Ett väldigt fiffigt system måste jag säga.


A day to Love

Musik

Publicerad 2011-11-04 17:11:42 i My Blog,

Musik på temat idag.
Ska försöka fixa en CD-skiva som passar till träningen. Behöver förnya spelningslistan lite. Det blir lite uttjötat med samma låtar som går om och om igen alla dagar!

Häromdagen hittade jag den här lilla lappen på marken! Klockren!
(Lappen var inte till mig!)

Halloween

Publicerad 2011-11-02 21:56:17 i My Blog,

Jadu när är / Var ? halloween egentligen i år?
Det blev rätt knasigt ändå. Men på jobbet har vi halloween hela veckan!

Idag var intruktören utklädd till zombie typ. Jag var en svart katt (eftersom jag ej vill skrämma barnen) Dock blev jag kallad Hello Kitty katt hela dagen. Det är något speciellt med den katten asså. hehe. Barnen ville ju självklart bli målade med, så helt plötsligt var hela huset fullt med "hello kittysar"


Höst

Publicerad 2011-11-01 12:12:20 i My Blog,

Nu är hösten här med alla löv på marken. Det dekorerar ju ganska fint ändå!
Men detta gråa tråkiga väder får mig att vilja stanna inne och mysa med en kopp te. Mysa ner sig i soffan till en bra film och en filt omkring mig.

Om

Min profilbild

Feallie

ひみつ ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela